Sponsorer

 Billard  

Aktiviteten er ikke aktiv.

Kunne du tænke dig og spille Billlard tirsdag aften, og være med til at få det i gang igen så kontakt MFFI - Formand Bjarne Madsen  tlf. 3031 0572                             e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Middelfart Firma og Familie Idræt
Færøvej 63
5500 Middelfart
Tlf. 6441 2090
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Keglebillard

Kan du lide en udfordring som kræver mod, gode nerver, taktiske evner, tekniske færdigheder, teori samt udholdenhed, så er keglebillard din sport.

Billardlokalet

MFFI billard har vi 6 opvarmede 1/1 match turneringsborde, godkendt til Danmarksmesterskaber, at spille keglebillard på et turneringsbord, løfter spillet til et højere plan som bliver en ren nydelse.

Instruktører

Vi har en række instruktører, der står til din rådighed, når du er ny spiller.

Lidt om spillemåden

Som ny spiller, spiller man først 4 snitkampe, for at kunne udregne spillerens gennemsnit. Snitkampene spilles kun én gang, da man hvert år den 1. juli får udregner et nyt gennemsnit af de kampe som er spillet i sæsonen, det nye snit gælder for et år.Inden for Dansk Firmaidræt spilles der i følgende rækker Elite, M, A, B, C, D, E hvor der afholdes Firmaidræt Open og Fynsmesterskaber.

Hvornår spilles der

Hver tirsdag i Lillebæltshallens billardlokale, fra kl. 18.30 - 21.30, i perioden fra september til maj.

 Pris og tilmelding

Prisen for en sæson er, kr. 1.000. Der betales kr. 500 to gange, ved tilmelding i januar og ved tilmelding i september.

Tilmelding til billard foregår via den elektroniske indmeldelsformular, menuen Bliv medlem eller kan finde sted i billardlokalet.

Lidt om årets turneringerI løbet af sæsonen spiller vi om klubmesterskab, cup-turnering samt venskabsturneringer mod Odense, Faaborg, Vamdrup og Horsens.

Derudover spilles der om Fynsmesterskaber, Firmaidræt Open og andre turneringer som afholdes af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund.