Kollegabold i Middelfart

Bjarne Madsen
Kollegaboldformand

Sted

Klubhuset
Færøvej 63
5500 Middelfart

Tilmeld et hold til næste sæson, klik på billedet og gå til Kollegabolds hjemmeside.

I kollegabold er der ingen begrænsninger Der må spilles med pigehold, drengehold eller mixhold og en spiller behøver ikke at være ansat i et firma. Nye undersøgelser viser at fodbold på små lukkede baner er, den sundeste motionsform man kan vælge hvis man vil holde sig i form. Så spørg Bossen om ikke det er et godt tilbud, hvor både firma og personale er vindere. Så kan det være at han vil sponsorere et hold. Hvad er et hold? 

MFFI Court Vi råder over en nyanlagt 24-15 meter kunstgræsbane med bander og lysanlæg, banen er komplet dækket af net, så bolden bliver i spil hele tiden. Kollegabold råder over en moderne omklædningsbygning med seperat omklædning og bad for piger og drenge. Baneanlæget er indrettet med bænke og borde så kampene kan overværes med lidt godt fra kiosken, foretrækker man pauserne indendørs kan klubhuset benyttes. Se foto

Booking Banen kan bookes efter aftale med MFFI. Se betingelser

Lidt om spillemåden I Middelfart spiller vi 4 mod 4 på banen efter særlige regler udviklet for kollegabold, spillet holdes flydende og alle er aktive i kamptiden, også dommeren. Kamptiden er afhænger af antal hold i puljen og antal kampe der kan afvikles på en spilleaften mellem 18-21. Den effektive spilletid for et hold vil være 40-60 minutter på en aften.

Hjemmesiden Turneringen drives her på hjemmesiden af den lokale turneringsansvarlige. Dit hold får sin egen side med plads til holdfoto, logo, spillertrup, kampplaner m.m. Her kan I på holdet føre jeres egen sæsonstatistik med topscorer og "Man of The Match" kåringer og andet sjovt.

Tidspunkt:

Et kendetegn ved Kollegabold er, at man tilmelder sig på hjemmesiden og herefter deltager i én sæson der varer 4-6 uger, længden afhænger af antal tilmeldte hold. Der er fast spilledag hver tirsdag 18-21, kan udvides med ekstra spilledage hvis der er behov. Efter en pause på 1-2 uger startes en ny sæson, hvor holdene kan tilmelde og betale igen.

Pris:

Et hold betaler for én sæson af gangen, prisen for et hold er kr. 100 pr. spilledag. Hvis en sæson er på 4 uger, så er prisen for at tilmelde et hold kr. 400. Et hold kan springe en sæson eller flere over og starte igen, når det ønskes.