Billard

Kontaktperson

Kurt Andersen

Billardformand
Tlf.: 6441 0609
E-mail: billard.omdagen@mffi.dk

Sted

Lillebæltshallerne
Færøvej 74
5500 Middelfart

Billard om dagen har igennem årene været en af de stærkest voksende aktiviteter, hvilket egentlig kan illustreres af, at vi spiller hele ugen - nemlig fra mandag til fredag. Så altså - hvis I er til hygge og godt kammeratskab samt socialt samvær, jamen så skulle I faktisk gå i gang med at spille Billard i ovennævnte aktivitet.

Billardspillet kan måske virke vanskeligt at spille - specielt hvis du ikke har prøvet det før, men det er ingen hindring, idet vi har instruktører, der står klar til at tage nænsomt vare på, at du kommer i gang stille og roligt. Så piger og drenge - kig blot indenfor, vi står klar til at hjælpe dig i gang.

Lidt om spillemåden

Billard om dagen spilles under hyggelige og kammeratlige former, og vi spiller hovedsageligt keglebillard, men der også mulighed for at spille carambole-billard.

Tilmelding til billard foregår via den elektroniske indmeldelsformular, menuen Bliv medlem eller kan finde sted i billardlokalet.

Tidspunkt:

Der spilles i Lillebæltshallens Billardlokale, alle hverdage fra klokken 10.00 til 12.00 og du kan tilmelde dig på mandags-, tirsdags-, onsdags- eller torsdagsholdet, fredag er fri træning for alle.

Pris:

Prisen er for efteråret kr. 600 for 4 måneder og for foråret kr. 750 for 5 måneder. Der betales ved tilmelding til sæsonstart 1. januar og 1. september.