Petanque

John Ardal
Petanqueformand

Sted

Klubhuset
Færøvej 63
5500 Middelfart

PETANQUE er et kuglespil, der indeholder alle de elementer, som et godt spil skal rumme - nemlig spænding, begejstring, præcision, samvær på tværs af alle grænser, og oven i købet behersket motion samt masser af frisk luft.

Dette spil er ikke af i går, men man skal helt tilbage til Grækenland år 300 ek., hvor man øvede sig i at kaste kugler af forskellig størrelse så langt man kunne.

Her har vi så uden tvivl forløberen for det i Frankrig så umådeligt yndede spil, der er kendt som “Jeu de bolles” (kuglespil). Simpelthen spillet, der forener ung og gammel, i sport og leg.

Ja - spillet, hvor alle kan deltage med lette regler og et minimum af kraftudfoldelse - så meld dig til Petanque i mffi. De nærmere regler vil du blive præsenteret for ved dit fremmøde på mffi’s eget Petanque-anlæg, som lægger umiddelbart i tilknytning til Klubhuset på Færøvej.

Hvis du ikke har prøvet spillet før, er det ikke noget problem, idet vi har instruktører stående klar til at indføre dig i spillets finesser, så meld dig roligt til.

Aktiviteten er en del af Idræt på Tværs.

Tidspunkt:

Der spilles i hele sæsonen hver torsdag fra kl. 10.00 til 12.00.

Pris:

Grundkontingent: 200 kr. for 1 år (betales ved 1 aktivitet man tilmelder sig)

Aktivitetskontingent: 50 kr. for 1 år

Tilmelding til petanque foregår via den elektroniske indmeldelsformular, menuen Bliv medlem eller kan finde sted når vi mødes.