Bliv medlem af Middelfart Firma og Familie Idræt

Alle som har lyst til at deltage i en af de mange idrætsaktiviteter som vi tilbyder, kan blive medlem af Middelfart Firma og Familie Idræt.

Du skal blot betale kontingent til en af de idrætsaktiviteter vi tilbyder. Hvad det koster i de enkelte idrætsaktiviteter, kan du se ved at bruge menuen til venstre.

Registrering

MFFI er tilknyttet Dansk Firmaidrætsforbund, og MFFI's registreringer vil kun være tilgængelig i denne organisation, bl.a. ifm. med indberetning af tilskud mv.

Det er derfor meget vigtigt at MFFI ligger inde med de rigtige oplysninger (adresser, fødselsdatoer) på medlemmerne, et krav for at modtager tilskud fra Kommunen og DFIF.

Det samlede tilskud fra kommunen og Dansk Firmaidrætsforbund er en ikke uvæsentlig årsag til at MFFI kan tilbyde vores idrætsaktiviteter til en rimelig pris.

Sådan bliver du medlem af MFF

Du kan møde op i aktiviteten og få hjælp.

du kan Indbetale prisen for den valgte idrætsaktivitet til vor Netbank (kontonr: 1551 4694834000). MobilePay: 33094. Husk at skrive dit navn og den valgte idrætsaktivitet på indbetalingen. Du kan møde op på vores kontor Færøvej 63 for personlig betjening.

send en mail til mffi@mffi.dk med navn, adresse, fødselsdag og år, hvis du ikke er medlem, eller ved adresse ændring