Petanque

John Ardal
Petanqueformand

Sted

Klubhuset
Færøvej 63
5500 Middelfart

PETANQUE er et kuglespil, der indeholder alle de elementer, som et godt spil skal rumme - nemlig spænding, begejstring, præcision, samvær på tværs af alle grænser, og oven i købet behersket motion samt masser af frisk luft.

Dette spil er ikke af i går, men man skal helt tilbage til Grækenland år 300 ek., hvor man øvede sig i at kaste kugler af forskellig størrelse så langt man kunne.

Her har vi så uden tvivl forløberen for det i Frankrig så umådeligt yndede spil, der er kendt som “Jeu de bolles” (kuglespil). Simpelthen spillet, der forener ung og gammel, sport og leg.

Ja - spillet, hvor alle kan deltage med lette regler og et minimum af kraftudfoldelse - så meld dig til Petanque i mffi. De nærmere regler vil du blive præsenteret for ved dit fremmøde på mffi’s eget Petanque-anlæg, som lægger umiddelbart i tilknytning til Klubhuset på Færøvej.

 

Aktiviteten er en del af Idræt på Tværs

Tilmelding foregår via den elektroniske indmeldelsformular, menuen Bliv medlem eller kan finde sted i klubhuset.

Hvis du ikke har prøvet spillet før, er det ikke noget problem, idet vi har instruktører stående klar til at indføre dig i spillets finesser, så meld dig roligt til.

Tidspunkt:

I sommermånederne (sommertid) spilles der på banerne hver mandag kl. 19.00 til 22.00 og hver torsdag fra kl. 10.00 til 12.00.

Da vi har lysanlæg på banen, er der også mulighed for at spille hele vintersæsonen, hvis vind og vejr tillader det. Dog kun mandag fra kl. 19.00 til 22.00 og torsdag fra kl. 10.00 til 12.00.

Pris:

Grundkontingent: 275 for 1 år (betales kun ved den første aktivitet man tilmelder sig)
Aktivitetskontingent: 125 kr. unge under 25 år 25 kr. for 1 år